Heutink Assurantien BV

Heutink Assurantien BV

Maarten Heutink

053-4340007

m.heutink@heutinkassurantien.nl

A. Kromhof

053-4340007

a.kromhof@heutinkassurantien.nl

Heutink Assurantien BV

Minister Loudonlaan 1
7521 BA
Enschede

053-4340007
m.heutink@heutinkassurantien.nl
www.heutinkassurantien.nl

Wie zijn wij?

Heutink assurantiën & hypotheken is een onafhankelijk intermediair, gevestigd in Enschede. Als u op zoek bent naar persoonlijke service en deskundigheid, dan bent u bij ons op het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor een objectief verzekerings- en financieel advies. Een persoonlijke benadering en begeleiding staan hierbij voorop.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij verzorgen bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

De lijfspreuk van ons kantoor "Professionals in zekerheid" wordt dagelijks tegen het licht gehouden, opdat wij deze spreuk met recht kunnen voeren. Regelmatige bijscholing om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen is voor onze medewerkers dan ook een vanzelfsprekendheid. Om voor u helder te maken wat u van ons mag verwachten, hebben wij een advieswijzer en dienstverleningsdocument opgesteld. Deze kunt u downloaden van onze site www.heutinkassurantien.nl.